IJmuiden

Buizen buigen in IJmuiden?

Voor het buigen van stalen buizen bent u op de juiste plek bij Skid Piping in IJmuiden. Wij zijn dé specialist op het gebied van buizen buigen. Met behulp van onze unieke machines kunnen wij iedere soort pijp buigen. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om een RVS buis, een cunifer buis of een aluminium buis.

Buizen buigen IJmuiden

Elke stalen pijp buigen

Skid Piping bij IJmuiden is een jong en dynamisch bedrijf dat prefab piping en modulebouw vervaardigt en levert. Wij zijn in het bezit van unieke buigmachines die elke stalen pijp buigen. Onze machines beschikken over een vermogen om pijpen in de grootste diameters te kunnen buigen. Met onze buigbank zijn wij in staat om binnen precieze tolerantiegrenzen seriematig buizen om te buigen. Deze bank bevat 2-D buiggereedschap waarmee metrische buizen tot 45 millimeter gebogen kunnen worden. Wanneer u voor een project gebogen buizen nodig heeft dan kunnen wij deze klus dan ook moeiteloos voor u uitvoeren. Wij leveren u dan ook een knap staaltje werk!

Uniek machinepark

Met ons machinepark nabij IJmuiden zijn wij uniek in Noord-Nederland. Dit park bestaat uit vier buigmachines en een CNC buigmachine. Met deze machines kunnen wij tal van soorten buizen verwerken. Hierbij kunt u denken aan buizen van:

  • Koper
  • Aluminium
  • Staal
  • Cunifer
  • Roestvaststaal

Wij bieden u dus diverse mogelijkheden waarmee wij haast iedere soort pijp kunnen buigen. Deze pijpen variëren vanaf 12 millimeter tot en met 168,3 millimeter.

Producten van kwaliteit

Skid Piping bij IJmuiden is in 2012 opgericht door oud-werknemers van BHP Leiding- en Constructiewerken BV. Sinds onze oprichting hebben wij niet stilgezeten. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen klanten diverse projecten, naar alle tevredenheid, uitgevoerd. Wij werken alleen met ervaren mensen die over de juiste kennis beschikken. Zij zijn in staat om u een uniek product van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Dit doen zij snel en vakkundig.

Meer weten over Skid Piping in IJmuiden? Bel ons vandaag nog!

Wilt u meer weten wat Skid Piping in IJmuiden voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden. Wij zijn bereikbaar via +31(0) 50 36 45 395 en info@skidpiping.nl of benader ons via het contactformulier op de website. Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden. Wij reinigen ieder product met een proppenschieter en stoppen het af. Daarnaast levert Skid Piping in IJmuiden uw buizen altijd netjes gebundeld of verpakt.