Pijp buigen

Wilt u een pijp buigen?

Wilt u een pijp buigen voor een project in de bouw of industrie? Dan kunnen de vakmannen van Skid Piping dit voor u doen. Wij richten ons op het koud buigen en walsen van buizen en wij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van prefab piping en modulebouw voor de scheepsbouw en industrie. Als u een pijp wilt laten buigen dan bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Leidingwerk

Een uniek machinepark

Wij beschikken over een uniek machinepark dat bestaat uit vier buigmachines en een CNC buigmachine. Hiermee kunnen wij haast iedere buis buigen. U kunt hierbij onder meer denken aan buizen van:

  • Aluminium
  • Staal
  • Koper
  • Roestvaststaal
  • Cunifer

Met onze machines kunnen wij iedere soort buis buigen vanaf 12 mm tot en met 168,3 mm. Als u een pijp wilt laten buigen door ons dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in de capaciteitentabel op onze website. U komt er dan al snel achter dat wij u tal van mogelijkheden bieden.

Pijp buigen

Klantvriendelijke instelling en een goede service

Skid Piping is een redelijk jong bedrijf dat is opgericht in 2012 door ervaren oud-werknemers van BHP-Leiding- en Constructiewerken. Sinds onze oprichting hebben wij niet stilgezeten. We hebben al voor tientallen klanten diverse projecten uitgevoerd. Dit hebben wij gedaan naar alle tevredenheid. Dankzij onze klantvriendelijke instelling en goede service voeren wij voor veel klanten meerdere projecten per jaar uit.

Kwaliteit en snelle levertijd

Als u ons inschakelt om een pijp te laten buigen dan verzekeren wij u dat wij u kwaliteit leveren. Wij werken met deskundige vakmannen die oog hebben voor hun werk. Zij beschikken over een ruime ervaring en voldoende kennis om voor u een uniek product te leveren. Bij ons staan kwaliteit en een snelle levertijd voorop. Wij leveren uw eindproduct dan ook in een goede staat af. Dit is geheel volgens uw wensen.

Pijp buigen? Neem dan snel contact met ons op!

Wilt u een pijp laten buigen door ons? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0) 50 36 45 395 of stuur een mail naar info@skidpiping.nl. Verder is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Wij vinden het belangrijk om een betaalbare service te bieden. Bij het pijp buigen denken wij in montage-uren, zodat de kosten aanzienlijk laag liggen.