RVS buis

RVS buis laten buigen?

Wilt u een RVS buis laten buigen? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Skid Piping. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van buizen buigen. Als jong en dynamisch bedrijf beschikken wij over unieke buigmachines die een groot vermogen hebben om bijna iedere pijp te koud te buigen en te walsen. Het is dan ook mogelijk om een buis van RVS voor u om te buigen.

Prefab piping en modulebouw

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en leveren van prefab piping en modulebouw. De machines waarmee wij werken beschikken over een vermogen om pijpen in de grootste diameters koud te walsen en om te buigen. Met onze unieke buigbank kunnen wij seriematig elke soort buis, zoals een buis van RVS, zeer precies ombuigen. Deze buigbank bevat 2-D buiggereedschap waarmee wij metrische buizen tot 45 millimeter kunnen buigen.

Hoogstaand machinepark

RVS buizen

RVS buis

Skid Piping beschikt over een hoogstaand machinepark dat bestaat uit vier buigmachines en een CCNC buigmachine. Met deze machines kunnen wij haast elke soort buis ombuigen. Hierbij kunt u denken aan een:

  • RVS buis
  • Koperen buis
  • Aluminium buis
  • Cunifer buis
  • Roestvaststalen buis

Onze machines zijn in staat om voor u vanaf pijpmaat 12 mm tot en met 168,3 mm te buigen. Kortom; wij bieden u dus verschillende mogelijkheden om een buis van RVS te kunnen buigen.

Een uniek product van hoogwaardige kwaliteit

Sinds onze oprichting, ruim twee jaar geleden, hebben wij al tientallen klussen uitgevoerd voor diverse klanten. De afgelopen jaren hebben wij dan ook een goede naam opgebouwd in het noorden van het land. Wij zijn een professioneel bedrijf dat enkel werkt met ervaren vakmannen die over de juiste kennis beschikken. Zij leveren een uniek product van een hoogwaardige kwaliteit. Dit doen zij geheel volgens uw wensen, snel en vakkundig.

Een RVS buis laten buigen? Bel ons vandaag nog!

Wilt u een afspraak met ons maken om een buis van RVS of meerdere pijpen om te buigen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0) 50 36 45 395 en info@skidpiping.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Als klantvriendelijk bedrijf vinden wij het belangrijk om een goede service te bieden. Wanneer wij een RVS buis voor u buigen, dan doen wij dit dan ook snel en volgens afspraak.