Nieuws

Babes in Business!

Nieuwsbericht bekijken...
Skid Piping, directie met zwarte nagelranden

Skid Piping: directie met zwarte nagelranden (DvhN)

TEN BOER Ze begonnen in 2012 met z’n drieën, inmiddels werken er op piekmomenten tien tot veertien pijpenbuigers bij Skid Piping in Ten Boer.

Skid Piping is een voortzetting van BHP uit Ten Post, dat in 2012 failliet ging. Dat bedrijf telde in 2007 nog honderd man. Het metaalbedrijf buigt buizen voor de scheepsbouw en industrie. Die worden als bouwpakket aangeleverd. Erwin Bruin en Sietse Pot zijn eigenaar en baas, maar ze steken ook hun handen uit de mouwen op de werkvloer; ze vormen een directie met zwarte nagelranden aan de handen.

Nieuwsbericht bekijken...

Gouden noordster

De Gouden Noordster oorkonde voor (links) Sietse Pot en Erwin Bruin, directeuren/eigenaren Skid Piping BV.

gouden-noordster

Nieuwsbericht bekijken...

Skid Piping heeft nu ook de mogelijkheid om voor alle denkbare toepassingen pijpstukken seriematig te buigen.

Met onze nieuwe Herber 45 CNC dual volautomatische CNC buigbank is Skid Piping in staat om binnen nauwe tolerantiegrenzen seriematig buizen te buigen. De bank is uitgerust met 2-D buiggereedschap waarmee alle metrische buizen tot 45 mm gebogen kunnen worden.

Skid Piping verwerkt hoogwaardige, naadloze, stalen precisiebuizen volgens DIN 2445. Eindproducten worden gereinigd d.m.v. proppenschieter, afgestopt en indien gewenst gebundeld of per Skids verpakt. Skid Piping denkt in montage-uren! Prefab leidingwerk versnelt de implementatietijd en vereenvoudigt logistieke processen. Het aanleveren van prefab oplossingen op een door de klant gewenst tijdstip werkt efficiënter op de werkvloer en reduceert kosten aanzienlijk.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem dan contact op met Skid Piping.

Nieuwsbericht bekijken...