Prefab

Vind een bedrijf dat is gespecialiseerd in prefab piping

Skid Piping is een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in prefab piping en modulebouw. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf dat prefab werk kan uitvoeren dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Wij vervaardigen en leveren prefab piping en modulebouw voor de scheepbouw en industrie.

Een klantvriendelijke instelling

Skid Piping is opgericht in 2012 door oud-werknemers van BHP Leiding- en Constructiewerken BV. De afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio. Wij hebben al voor tientallen klanten projecten uitgevoerd naar alle tevredenheid. Dankzij onze klantvriendelijke instelling en snelle service keren klanten steeds weer bij ons terug.

Prefab skid piping

Een uniek machinepark

Met ons unieke machinepark kunnen wij veel werk verrichten. Dit machinepark bestaat uit vijf buigmachines. Dit zijn zeer geavanceerde machines waarmee wij haast iedere soort pijp vanaf 12 millimeter tot en met 168,3 millimeter om kunnen buigen. Als u ons inschakelt voor een klus dan kunnen wij zowel enkel stuks, als kleine of grote series buigen. Wij beschikken over unieke buigmachines die haast iedere stalen pijp om kunnen buigen. Deze machines beschikken over een vermogen om buizen in de grootste diameters om te kunnen buigen. In de capaciteitentabel van onze website vindt u meer informatie over de buigcapaciteiten van onze machines. U zult er al snel achter komen dat wij heel veel mogelijkheden bieden op het gebied van piping.

Echte vakmensen

Als professioneel bedrijf werken wij enkel met vakmensen die hart hebben voor hun werk. Zij beschikken over een uitgebreide kennis en voldoende ervaring. Ze zijn dan ook in staat om een uniek product te leveren. Bij ons staan service, kwaliteit en een snelle levertijd voorop. Wanneer u ons inzet voor prefab leidingwerk dan zorgen wij er dus voor dat wij het product snel leveren. Uw product worden gereinigd met een proppenschieter en afgestopt. Daarna verpakken of bundelen wij het product geheel naar uw wens.

Meer weten over prefab piping?

Wilt u graag meer weten over prefab piping door Skid Piping? Bel of mail dan gerust voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0) 50 36 45 395 en via info@skidpiping.nl. Of maak een afspraak met ons via het contactformulier op de website. Aangezien wij het belangrijk vinden dat u tevreden bent over onze diensten, denken wij in montage-uren. Dit verlaagt de kosten van het prefab piping aanzienlijk.

Skid Piping BV voert werkzaamheden uit in o.a. Eemshaven, Delfzijl, Rotterdam en IJmuiden.