Buizen buigen

Wilt u buizen buigen?

Wilt u voor een project buizen buigen? Dan kunt u hiervoor Skid Piping inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het koud buigen en walsen van stalen en roestvaststalen buizen. Wij richten ons op het vervaardigen en leveren van modulebouw en prefab piping voor de industrie en de scheepsbouw. Als u buizen wilt laten buigen voor een industrieel project dan kunt u hiervoor dus uitstekend bij ons terecht.

Nieuw en modern bedrijf

Wij zijn een nieuw en modern bedrijf dat in 2012 is opgericht door oud-werknemers van BHP-Leiding- en Constructiewerken BV. Sindsdien hebben wij al voor tientallen klanten in de industrie en scheepsbouw projecten uitgevoerd. Wij hebben dan ook een goede naam opgebouwd in de regio. Dankzij onze servicegerichte instelling blijven klanten keer op keer weer bij ons terugkomen voor een project om buizen te laten buigen.

Buizen buigen Skid piping

Productiehal buizen buigen

Buis buigen skid piping

Een uniek machinepark in Nederland

Skid Piping beschikt over een uniek machinepark. Dit park is een begrip in Noord-Nederland. Het staat uit vier buigmachines en een CNC buigmachines. Met deze machines kunnen wij diverse soorten pijpen buigen voor onze klanten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Koperen pijpen
  • Stalen pijpen
  • Aluminium pijpen
  • RVS pijpen
  • Cunifer pijpen

De machines waarmee wij werken zijn uniek in ons land. Hiermee is het mogelijk om haast iedere soort pijp om te buigen met een pijpmaat vanaf 12 millimeter tot en met 168,3 millimeter. In de capaciteitentabel op onze site treft u meer informatie over de buigcapaciteiten van onze machines. U zult er al snel achter komen dat wij u heel veel mogelijkheden bieden.

De juiste keuze voor u

Wanneer u ons inzet om buizen te laten buigen dan maakt u een juiste keuze. Wij werken namelijk met een hecht team van deskundige vakmannen. Zij hebben een ruime ervaring en beschikken over voldoende kennis om een uniek product te leveren. Als bedrijf met een professionele instelling hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Kwaliteit en een snelle levertijd staan bij ons dan ook voorop. Wij reinigen uw eindproduct altijd met een proppenschieter en stoppen deze daarna af. Vervolgens verpakken wij het product, zoals u dat wilt. Dit kan gebundeld of verpakt zijn.

Buizen buigen? Maak nu snel een afspraak!

Wilt u buizen laten buigen door Skid Piping? Bel of mail dan snel met ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de site. Verder kunt u ons ook bereiken door te bellen naar +31(0) 50 36 45 395 en via info@skidpiping.nl. Wanneer wij buizen buigen voor u dan denken wij in montage-uren, hierdoor liggen de kosten aanzienlijk laag.

Skid Piping BV voert werkzaamheden uit in o.a. Eemshaven, Delfzijl, Rotterdam en IJmuiden.