Piping

Op zoek naar een bedrijf dat meer weet over piping?

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in piping? Dan bent u bij Skid Piping helemaal op de juiste plek. Wij zijn dé specialist op het gebied van prefab piping en modulebouw. Wij werken met unieke machines die een groot vermogen hebben om iedere buis koud te walen en om te buigen. Wat betreft piping kunt u dan ook uitstekend bij ons terecht.

Productiehal

Een uniek machinepark

Skid Piping is een jong en dynamisch bedrijf dat over een uniek machinepark beschikt. Dit park bestaat uit vijf geavanceerde buigmachines. Deze machines beschikken over een enorm vermogen om pijpen in de grootste diameters te buigen. Daarnaast hebben wij een zeer moderne buigbank waarmee wij elke soort pijp zeer nauwkeurig om kunnen buigen. Deze machine bevat speciaal 2-D buiggereedschap waarmee wij metrische buizen tot wel 45 millimeter kunnen buigen. Met onze machines kunnen wij voor iedere klant haast iedere soort buis buigen. Dit zijn buizen met een pijpmaat vanaf 12 millimeter tot en met 168,3 millimeter. Met de machines uit ons bedrijf kunnen wij diverse soorten buizen buigen, zoals pijpen van:

  • Aluminium
  • Cunifer
  • Staal
  • Koper
  • Roestvaststaal

Als u ons in wilt zetten voor piping dan is het een aanrader om even een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u een capaciteitentabel waarin de buigcapaciteiten van onze machines staan vermeldt. Door deze tabel goed te bekijken, komt u al snel te weten dat wij u tal van mogelijkheden bieden.

Piping

Succesvolle projecten

Skid Piping is in 2012 opgericht door oud-werknemers van BHP Leiding- en Constructiewerken. Zij hebben de handen ineen geslagen en zijn zelf dit bedrijf begonnen. En met succes. Sinds onze oprichting hebben wij namelijk een goede naam opgebouwd en al tientallen projecten uitgevoerd voor tevreden klanten die keer op keer weer bij ons terugkeren.

Wilt u ons inschakelen voor piping? Bel ons dan vandaag nog!

Wilt u ons inschakelen voor piping? Maak dan snel een afspraak met ons. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0) 50 36 45 395 of stuur een mail naar info@skidpiping.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Als klantvriendelijk bedrijf hechten wij een grote waarde aan het bieden van de juiste service voor iedereen. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat de kosten aanzienlijk zijn. Als het om piping gaat denken wij dan ook in montage-uren.