Stalen buizen

Stalen buizen buigen?

Zoekt u een bedrijf dat stalen buizen buigt? Dan bent u hier, Bij Skid Piping, helemaal op de juiste plek. Onze kernactiviteit is het koud buigen en walsen van stalen en roestvaststalen buizen. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van prefab piping en modulebouw voor de scheepsbouw en industrie. Bij ons kunt u dan ook uitstekend terecht voor het buigen van stalen en roestvaststalen buizen.

Productiehal

Een begrip in Noord-Nederland

Met ons unieke machinepark zijn wij een begrip in Noord-Nederland. Dit park beschikt over vier buigmachines en een CNC buigmachine. Met deze machines verwerken wij diverse soorten pijpen, zoals buizen van:

  • Koper
  • Staal
  • Cunifer
  • Aluminium
  • Roestvaststaal

Wij bieden u dus tal van mogelijkheden om haast iedere soort pijp om te kunnen buigen. De machines waarmee wij werken zijn in staat om vanaf een pijpmaat van 12 millimeter tot en met 168,3 millimeter te buigen. Wij kunnen dus tal van stalen, koperen, aluminium en roestvaststalen buizen buigen.

Stalen Buizen

Een goede naam in de regio

Skid Piping is opgericht in 2012. Sindsdien hebben wij een goede naam opgebouwd in de regio en hebben wij al voor diverse tevreden klanten werkzaamheden verricht. Dankzij ons unieke machinepark kunnen wij specifieke werkzaamheden verrichten. Deze machines beschikken namelijk over een vermogen om pijpen in de grootste diameters te buigen. Wij kunnen voor u een buis buigen, maar ook kleine of grote series.

Echte vakmannen

Wij werken alleen met ├ęchte vakmannen die over een ruime ervaring beschikken. Zij kunnen u dan ook een uniek product leveren dat helemaal aan uw eisen voldoet. Dit is een product van een hoogwaardige kwaliteit. Aangezien wij een grote waarde hechten aan het bieden van een goede service en klanttevredenheid denken wij in montage-uren. Met ons prefab leidingwerk versnellen wij de implementatietijd en vereenvoudigen we logistieke processen. Hierdoor kunnen wij de gebogen stalen pijpen of buizen sneller leveren en liggen de kosten lager.

Stalen buizen buigen? Bel ons vandaag nog!

Wilt u stalen of RVS buizen laten buigen door ons? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31(0) 50 36 45 395 of mail naar info@skidpiping.nl. Verder kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Om deze redenen reinigen wij het eindproduct goed en leveren wij de stalen buizen altijd gepakt of gebundeld.