Eemshaven

Buizen buigen in Eemshaven?

Op zoek naar een bedrijf in Eemshaven dat een RVS buis kan buigen voor een bouwproject? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Skid Piping nabij Eemshaven. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van prefab piping en modulebouw. Dit doen wij voornamelijk voor klanten die werkzaam zijn in de scheepsbouw en industrie. Dankzij ons moderne en unieke machinepark kunnen wij haast iedere pijp buigen. Bij ons bent u dus op de juiste plek om een RVS buis te buigen.

Uniek in Nederland

Skid Piping beschikt over een bijzonder machinepark. Dit park bestaat uit vier buigmachines en een CNC buigmachine. Deze machines zijn uniek in Nederland. Zo zijn wij in staat om haast iedere soort pijp te buigen vanaf 12 millimeter tot en met 168,3 millimeter. Met de machines kunnen we diverse buizen buigen:

  • Cunifer buizen
  • Koperen buizen
  • Aluminium buizen
  • Stalen buizen
  • Roestvaststalen buizen

 Buizen buigen Eemshaven

Op onze website treft u een capaciteitentabel. Hierin staan de buigcapaciteiten van onze machines duidelijk vermeldt. Door deze tabel te bekijken, komt u er al snel achter dat wij heel veel mogelijkheden bieden.

Veel tevreden klanten

Skid Piping nabij Eemshaven is een jong en dynamisch bedrijf. Het is opgericht in 2012 door oud-werknemers van BHP Leiding- en Constructiewerken BV. Sinds onze oprichting hebben wij al voor tientallen tevreden klanten projecten uitgevoerd. Vanwege onze klantvriendelijke instelling en onze deskundige werknemers blijven klanten bij ons terugkomen.

Kwaliteit en een snelle levertijd

Skid Piping bij Eemshaven werkt met échte vakmannen die hun werk met veel plezier uitoefenen. Dankzij hun uitgebreide kennis en ruime ervaring zijn zij in staat om een uniek product voor u te leveren. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klanttevredenheid staan kwaliteit en een snelle levertijd voorop. Het eindproduct wordt met een proppenschieter gereinigd en afgestopt. We verpakken het product zoals u dit wilt, gebundeld of per Skids verpakt. Wij leveren u dan ook een product dat helemaal naar uw wensen is.

Meer weten over ons bedrijf in Eemshaven? Neem contact met ons op!

Meer weten over Skid Piping bij Eemshaven? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via +31(0) 50 36 45 395 en via info@skidpiping.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden naar al onze klanten. Skid Piping in Eemshaven denkt dan ook in montage-uren, waardoor de kosten aanzienlijk zijn.