Delfzijl

Stalen buizen buigen in Delfzijl?

Zoekt een specialist in Delfzijl die stalen buizen buigt? Neem dan eens contact op met Skid Piping nabij Delfzijl. Wij zijn dé specialist op het gebied van buizen buigen. Als jong en dynamisch bedrijf vervaardigen en leveren wij prefab piping en modulebouw. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor het buigen van stalen buizen of een RVS buis.

Veel buigcapaciteiten

De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen bedrijven werkzaamheden verricht. Wij beschikken over een zeer modern machinepark nabij Delfzijl waarmee wij uniek zijn in Nederland. Dit machinepark bestaat uit een CNC buigmachine en vier buigmachines. Deze machines kunnen haast iedere pijp buigen. Ze bevatten een vermogen waarmee ze pijpen in de grootste diameters kunnen buigen. Zo hebben wij een buigbank waarmee wij in staat zijn om binnen erg nauwe tolerantiegrenzen seriematig buizen te buigen. Hiermee kunnen alle metrische buizen tot 45 millimeter gebogen kunnen worden. Hiermee kunnen wij dus diverse soorten buizen buigen, zoals een:

  • RVS buis
  • Stalen buis
  • Aluminium buis
  • Cunifer buis
  • Koperen buis
  • Roestvaststalen buis

Wij zijn in het bezit van een modern machinepark kunnen wij haast iedere soort pijp buigen. Dit zijn pijpen vanaf 12 millimeter tot en met 168, 3 millimeter. Op onze website treft u een capaciteitentabel. Hier leest u de buigcapaciteiten van onze machines. Als u deze tabel bekijkt, zult u al snel zien dat wij u veel mogelijkheden op het gebied van piping bieden.

Lagere kosten en een snellere levertijd

Skid Piping nabij Delfzijl is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in piping. Wij werken met ervaren vakmannen die plezier hebben in hun werk. Dankzij hun ruime ervaring en uitgebreide kennis kunnen zij een uniek product leveren aan iedere klant. Als servicegericht bedrijf vinden wij het belangrijk om producten van kwaliteit te leveren tegen een snelle levertijd en een betaalbaar tarief. Wij denken dan ook in montage-uren. Met ons prefab leidingwerk versnellen wij de implementatietijd en vereenvoudigen wij het logistieke proces. Hierdoor kunnen wij uw product tegen lagere kosten en op het gewenste tijdstip leveren.

Stalen buizen buigen Delfzijl

Meer weten over Skid Piping in Delfzijl? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Skid Piping bij Delfzijl u biedt? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of bel of mail naar +31(0) 50 36 45 395 en info@skidpiping.nl. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klanttevredenheid levert Skid Piping in Delfzijl de stalen buizen altijd gebundeld of verpakt.