Rotterdam

Buizen buigen in Rotterdam?

Skid Piping in Rotterdam walst stalen buizen. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf dat pijpen buigt dan bent u hiervoor bij Skid Piping in Rotterdam aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in Rotterdam dat buizen koud buigt en walst. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van prefab piping en modulebouw. Bij ons bent u dus op de goede plek voor het buigen van stalen buizen.

Buizen buigen Rotterdam

Uniek machinepark

Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij al voor tientallen klanten in de scheepsbouw en industrie werkzaamheden verricht. Met onze machines zijn wij uniek in Noord-Nederland. Wij hebben unieke buigmachines die elke stalen pijp buigen. Deze machines beschikken over een vermogen om pijpen in de grootste diameters te kunnen buigen. Met onze nieuwe buigbank kunnen wij binnen nauwe tolerantiegrenzen seriematig buizen buigen. Deze bank beschikt over 2-D buiggereedschap en kan metrische buizen tot 45 mm buigen. Als u voor een project een gebogen RVS buis nodig heeft dan kunnen wij deze buis dan ook moeiteloos voor u ombuigen.

Dé specialist in piping en buizen

Skid Piping is dé specialist in Rotterdam op het gebied van piping. Ons moderne machinepark bestaat uit vier buigmachines en een CNC buigmachine. Hiermee kunnen wij diverse soorten buizen verwerken, zoals:

  • Stalen buizen
  • Aluminium buizen
  • Roestvastsstaal – RVS buizen
  • Cunifer buizen
  • Koperen buizen

Met onze moderne machines kunnen wij dus haast iedere soort pijp buigen. Dit zijn pijpen vanaf 12 millimeter tot en met 168,3 millimeter. Wij reinigen ieder eindproduct door middel van een proppenschieter. Het product is dan afgestopt en gebundeld of verpakt.

Echte vakmensen

Wij werken alleen met echte vakmensen die een ruime ervaring hebben in het vak. Dankzij hun kennis en ervaring zijn wij dan ook in staat om een uniek product te leveren voor iedere klant. Hierbij staan kwaliteit en een snelle levertijd natuurlijk voorop.

Meer weten over Skid Piping in Rotterdam? Bel of mail ons snel!

Wilt u meer weten over de diensten van Skid Piping in Rotterdam? Neem dan snel eens contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0) 50 36 45 395 en via info@skidpiping.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Als klantvriendelijk bedrijf hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Skid-Piping in Rotterdam denkt dan ook in montage-uren, waardoor de kosten betaalbaar zijn.