Met onze nieuwe Herber 45 CNC dual volautomatische CNC buigbank is Skid Piping in staat om binnen nauwe tolerantiegrenzen seriematig buizen te buigen. De bank is uitgerust met 2-D buiggereedschap waarmee alle metrische buizen tot 45 mm gebogen kunnen worden.

Skid Piping verwerkt hoogwaardige, naadloze, stalen precisiebuizen volgens DIN 2445. Eindproducten worden gereinigd d.m.v. proppenschieter, afgestopt en indien gewenst gebundeld of per Skids verpakt. Skid Piping denkt in montage-uren! Prefab leidingwerk versnelt de implementatietijd en vereenvoudigt logistieke processen. Het aanleveren van prefab oplossingen op een door de klant gewenst tijdstip werkt effici├źnter op de werkvloer en reduceert kosten aanzienlijk.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem dan contact op met Skid Piping.